Μπουφές και σπατάλη τροφίμων: μια πρόκληση για τη φιλοξενία
Μπουφές και σπατάλη τροφίμων: μια πρόκληση για τη φιλοξενία Η σπατάλη τροφίμων στα ξενοδοχεία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της φιλοξενίας. Σκηνές με υπερβολικά γεμάτα πιάτα που καταλήγουν μισοάδεια στα τραπέζια ή με μεγάλες ποσότητες φαγητού να περισσεύουν στο τέλος της ημέρας δεν ανήκουν στο παρελθόν. Παρά την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση …
Μπουφές και σπατάλη τροφίμων: μια πρόκληση για τη φιλοξενία Διαβάστε Περισσότερα »







