fbpx

Οδηγόσ επισκεπτων menufi

Αναβαθμίστε την εμπειρία των επισκεπτών σας με τo MENUFI Guest App

Ότι χρειάζoνται οι επισκέπτες σας, συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

Το λογισμικό μας ενισχύει την υπηρεσία concierge και βελτιώνει την επικοινωνία  των  επιχειρήσεων φιλοξενείας με τους πελάτες τους, με έναν εξατομικευμένο και πολύγλωσσο οδηγό που ξεπερνά τα συνηθισμένα χωρίς να χρειάζεται κατέβασμα κάποιας εφαρμογής. 

Χαρακτηριστικά

Προσαρμογή

Προσαρμόστε τον οδηγό με το λογότυπο και τα χρώματα που αντανακλούν το brand της επιχείρησής σας, επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα templates.

Αξιοθέατα περιοχής

Δώστε αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες στους επισκέπτες σας για τα αξιοθέατα της περιοχής σας, με χάρτες google και αναλυτικές πληροφορίες.

Events & Ανακοινώσεις

Αναρτήστε εκδηλώσεις, ανακοινώσεις και άλλες πληροφορίες, διασφαλίζοντας ότι οι καλεσμένοι σας έχουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες στα χέρια τους και μειώστε τις εκτυπώσεις χαρτιού.

Υπηρεσίες & Δραστηριότητες

Ενημερώστε τους καλεσμένους σας για όλες τις δραστηριότητες και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο ξενοδοχείο σας ή για υπηρεσίες συνεργατών σας όπως massage, σκάφη, εκδρομές, κλπ.

Εξοικονόμηση χρόνου

Απελευθερώστε τους ρεσεψιονίστ σας από το βάρος να εξηγούν και την παραμικρή λεπτομέρεια στους επισκέπτες σας.

Προώθηση και διαφήμιση

Προωθήστε αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ή τις υπηρεσίες συνεργατών σας. Αξιοποιήστε τους διαθέσιμους διαφημιστικούς χώρους με banners φωτογραφιών ή βίντεο.

Άμεση Επικοινωνία με τη Ρεσεψιόν

Πλέον η εφαρμογή Menufi παρέχει την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τη ρεσεψιόν και την αποστολή αιτημάτων με ευκολία.

Πώς Λειτουργεί:

  1. Προπαραγγελία Πρωινού: Ορισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν πρωινό à la carte που απαιτεί από τους επισκέπτες να το προπαραγγείλουν από το προηγούμενο βράδυ. Παραδοσιακά, αυτό γινόταν με τη συμπλήρωση μιας φόρμας στην υποδοχή. Με το Menufi, οι επισκέπτες μπορούν τώρα να συμπληρώσουν αυτή τη φόρμα σκανάροντας απλά ένα QR κωδικό στο δωμάτιο. Η ρεσεψιόν λαμβάνει άμεσα το αίτημα, απλοποιώντας τη διαδικασία και προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση στους επισκέπτες.
  2. Αιτήματα Room Service: Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Menufi για να υποβάλουν παραγγελίες room service απευθείας στη ρεσεψιόν. Χωρίς πλέον να περιμένουν στο τηλέφωνο ή να κατεβαίνουν στην υποδοχή – όλα διαχειρίζονται μέσω της φιλικής προς τον χρήστη ψηφιακής πλατφόρμας μας.
  3. Προσαρμόσιμες Φόρμες: Τα ξενοδοχεία έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν πλήρως τις φόρμες σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. Είτε πρόκειται για παραγγελίες πρωινού, room service, ή οποιαδήποτε άλλα αιτήματα των επισκεπτών, το Menufi καθιστά τη διαδικασία αποδοτική και χωρίς τη χρήση χαρτιού.

Οφέλη:

  • Άνεση για τους Επισκέπτες: Εύκολη, γρήγορη και άμεση επικοινωνία με τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.
  • Αποδοτικότητα για τα Ξενοδοχεία: Απλοποιημένη διαχείριση αιτημάτων, μειώνοντας τη χειρόγραφη εργασία.
  • Προσαρμογή: Διαμορφώστε τις φόρμες ώστε να ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις του ξενοδοχείου σας.

Ζητείστε μια online παρουσίαση.

Online Bookings

Το MENUFI Guest App, σας δίνει την δυνατότητα να δέχεστε bookings από τους πελάτες σας για τις υπηρεσίες σας ή για υπηρεσίες συνεργατών σας. Αυξήστε το up selling κατά την διάρκεια παραμονής των επισκεπτών σας και μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας.

Στατιστικά

accounting, statistics, excel-1928237.jpg

Λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις με πολύτιμες γνώσεις για τις προτιμήσεις και τις συμπεριφορές των επισκεπτών σας. Μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα των ημερήσιων επισκέψεων αλλά και των αναλυτικών κλικς που πατήθηκαν εντός της σελίδας.

Αξιολογήσεις πελατών

Το εργαλείο αξιολογήσεων του MENUFI Guest App, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες σας να αξιολογήσουν ανώνυμα τις υπηρεσίες σας ή και να σας στείλουν μήνυμα με κοινοποίηση μόνο σε εσάς. Ταυτόχρονα οδηγεί τις θετικές κριτικές στις πλατφόρμες επιλογής σας όπως Google και Trip Advisor.

Chat links

Χρησιμοποιήστε τα chat links για να δώσετε στους πελάτες σας την δυνατότητα για άμεση επικοινωνία μαζί σας μέσω Whatsapp, Μessenger ή Viber. 

Μενού εστιατορίου

Προβάλλετε το μενού του εστιατορίου σας με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές. Κάντε άμεσα αλλαγές και προωθήστε το μενού ημέρας εύκολα και γρήγορα.

Εύκολη πρόσβαση μέσω QR

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να δουν όλες αυτές τις πληροφορίες στο κινητό τους, πολύ εύκολα, σκανάροντας ένα QR.

Εύκολη διαχεiριση σελίδας

Ευκολες και άμεσες αλλαγές ή προσθήκες απο όπου και να βρίσκεστε με το διαχειριστικό πρόγραμμα menu creator.

Touch screens

Αποτελεί την πλεόν καινοτόμο λύση για να δώσετε στους πελάτες σας μια ξεχωριστή εμπειρία πληροφόρησης σε ένα πολύγλωσσο περιβάλλον. Προβάλετε χρήσιμες πληροφορίες και προωθήστε αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

VACATION RENTALS | AIRBNB

Tο MENUFI Guest app είναι ιδανικό για vacation rentals και Airbnb. Δημιουργήστε έναν πλήρη οδηγό για το κατάλυμά σας και δώστε στους πελάτες σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Εξοικονωμήστε χρόνο και αυξήστε τα έσοδά σας!

Δημιουργήσαμε το ΜENUFI Guest App μελετώντας τις παγκόσμιες τάσεις που διαμορφώνονται στον κλάδο της φιλοξενίας και σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια επίδειξη. Έχετε κάποιο ειδικό αίτημα ή ιδέα; Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!